Gratis verzending | Voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden! Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

A4 stickervellen

A4 stickervellen kopen

Op zoek naar stickervellen op A4-formaat? Onze A4 stickervellen zijn compatible met alle soorten inkjet of laserprinters en zijn te gebruiken voor allerlei doeleinden. Ons huismerk Dappaz staat garant voor hoge kwaliteit en een vriendelijke prijs. Onze stickervellen hebben de kwaliteit van een A-merk, maar dan voor de prijs van A4 stickervellen van de Action of Hema. Je kunt bij ons twaalf verschillende soorten A4 stickervellen kopen in een oplage van 100 vellen per pak.

A4 stickervellen

Werken met blanco stickervellen A4

A4 stickervellen zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten handig, omdat ze eenvoudig in gebruik zijn. Ze zijn compatible met bijna elk type printer en je kunt de etiketten eenvoudig opmaken in Word. Er komen dus geen moeilijke programma’s of dure printers aan te pas om onze A4 stickervellen te kunnen bedrukken. Een Word-document deel je met de ‘etiketten’-functionaliteit eenvoudig op in de hoeveelheid labels die je nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld A4 stickervellen met 24 stickers per vel wil bedrukken, selecteer je in Word 24 etiketten. Vervolgens deelt Word het document op in 24 vakken die identiek zijn aan de labels op onze stickervellen. Je hoeft alleen nog de benodigde tekst in te vullen.

Verschillende soorten A4 stickervellen

Je hebt bij Onlinelabelskopen.nl de keuze uit maar liefst twaalf verschillende soorten A4 stickervellen. Afhankelijk van waarvoor je de stickervellen wil gebruiken, kun je kiezen voor vellen met grote of kleine stickers. We verkopen onder andere stickervellen met labels in de volgende formaten:

Alle stickervellen zijn voorzien van een sterke lijmlaag, wat betekent dat de stickers niet loslaten na het plakken. Ze zijn daarom ideaal voor het permanent labelen van dozen, mappen of andere objecten. Onze A4 stickervellen met 4 stickers per vel hebben bovendien het standaard formaat van verzendlabels bij PostNL, DHL en DPD en zijn dus ook ideaal voor het verzenden van pakketten.

We vinden het belangrijk om onze hoogwaardige producten voor een eerlijke, toegankelijke prijs aan te bieden. Bij Onlinelabelskopen.nl profiteer je daarom van fijne kortingen wanneer je A4 stickervellen in een grotere afname koopt. Bovendien is verzenden bij ons gratis bij bestellingen boven de € 75,00. Bestel je bovendien voor 16.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.