Gratis verzending | Voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden! Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Waarom kiezen voor Onlinelabelskopen.nl?

Geplaatst op

Brother DK-22243 Compatible Labels 102 mm x 30.48 m
Dymo Compatible 45016 D1 Zwart op Blauw 12 mm x 7 m

Waarom kiezen voor Onlinelabelskopen.nl?

Op zoek naar dé webshop waar je onder andere terecht kunt voor alle soorten compatible labels en lettertapes voor printers van Dymo, Brother en Zebra? Dan zit je bij Onlinelabelskopen.nl zeker goed. Deze webshop is voortgekomen uit onze eigen ervaringen met het printen van labels voor verschillende andere webshops. Omdat de standaard labels voor laserprinters al gauw in de prijzen kunnen lopen, besloten onze oprichters om dan maar zelf compatible labels te gaan produceren. Sinds 2018 specialiseren wij ons daarom in het produceren van goedkope en kwalitatief hoogwaardige labels voor alle gangbare laserprinters. Daarnaast kun je bij Onlinelabelskopen.nl terecht voor lettertapes, geschikt voor printers van Brother en Dymo, maar ook voor A4 stickervellen, ronde gekleurde etiketten en fragile stickers. We vertellen je graag waarom onze labels, stickers en etiketten en onze service ons onderscheiden van andere aanbieders.

Goedkope labels van hoge kwaliteit

Twee zaken staan voorop bij Onlinelabelskopen.nl: de prijs en de kwaliteit. Bij ons kun je namelijk terecht voor compatible labels van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Bedrijven hebben regelmatig veel labels tegelijk nodig; daarom bieden wij altijd een staffelkorting aan bij grotere afnames. Hoe meer producten je bestelt, des te meer korting je van ons ontvangt. Daarnaast bieden wij in Nederland en België een gratis verzending bij bestellingen met een waarde boven de € 75,00. Als je bovendien vóór 16.00 uur bestelt op een werkdag, verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag. Bij Onlinelabelskopen.nl kun je dus terecht voor goedkope en kwalitatief hoogwaardige compatible labels en een snelle levering.

Compatible labels van Dappaz

Uit onze wens om goedkope labels van goede kwaliteit te verkopen, is ons huismerk Dappaz ontstaan. Van dit merk verkopen wij labels in verschillende maten, voor verschillende soorten printers. Ook hebben wij handige lettertapes van Dappaz. Hiermee wordt het makkelijk om bijvoorbeeld dossiermappen, kabels en USB flashdrives te identificeren. Daarnaast bieden wij standaard A4 stickervellen en ronde etiketten van Dappaz aan. Deze kun je met elke laserprinter bedrukken of met de hand beschrijven. De ronde etiketten in verschillende kleuren zijn bijvoorbeeld handig voor producten in de sale. Klanten zien zo eenvoudig hoeveel korting ze op een product kunnen krijgen. Qua kwaliteit doen de labels en tapes van Dappaz niet onder voor de standaard merklabels, maar de prijs maakt wel een groot verschil. Door je labels en etiketten bij ons te bestellen kun je dus een hoop geld besparen, wat in een ander deel van je bedrijf of webshop geïnvesteerd kan worden.

Groot assortiment labels, stickers en etiketten

Wij verkopen compatible labels voor alle gangbare merken labelwriters. We zijn altijd op zoek naar manieren om ons assortiment uit te breiden om je zoveel mogelijk opties voor labels en stickers in één webshop te kunnen bieden. Zijn de producten die je verstuurt of vervoert breekbaar? Dan hebben wij bijvoorbeeld ook nog fragile-stickers van Telano in ons assortiment. Waar je ook naar zoekt op het gebied van stickers en etiketten, bij onlinelabelskopen.nl zit je goed.

Heb je een vraag over labels van Dappaz, twijfel je welke soort labels geschikt zijn voor jouw labelprinter of heb je een speciaal verzoek voor een bestelling? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn expert op het gebied van labels en kijken graag samen met jou naar de geschikte oplossing op maat voor jouw organisatie.

Ronde Sticker Etiketten Rood 35 mm op Rol
Dymo Compatible LetraTag 91201 Zwart op Wit 12 mm x 4 m
250x Waarschuwingsstickers Breekbaar Fragile 127mm x 76,2mm This Side Up
Brother Compatible Labeltape TZe-435 Wit op Rood 12 mm x 8 m