Gratis verzending | Voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden! Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Ronde stickers

Snel en voordelig ronde stickers kopen

Gekleurde ronde stickers zijn zowel voor thuisgebruik als zakelijk gebruik heel praktisch. Gebruik ze om documenten, mappen of andere zaken te organiseren of om items kleurcodes mee te geven. Kleine ronde witte stickers kunnen gebruikt worden om korting op te vermelden voor op je producten. Of gebruik ze om een korte boodschap op te schrijven die je vervolgens op een document of item plakt. Deze stickers zijn een must om in huis of op kantoor te hebben, want ze komen altijd van pas. Ronde stickers kopen kan voordelig bij onlinelabelskopen.nl. Je vindt ze bij ons in verschillende kleuren. Tevens verkopen we speciale ronde stickers op rol met een smiley. Plaats je bestelling vandaag voor 16.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd.

Ronde stickers

Ronde stickers kopen in diverse kleuren

Onze ronde prijsstickers hebben een diameter van 35 millimeter. Hierdoor is het formaat groot genoeg om op te schrijven en klein genoeg om op diverse items te kunnen plakken. Organiseren, markeren, coderen of uitlichten: de mogelijkheden zijn eindeloos. De ronde gekleurde stickers op rol zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

De diepe kleuren van de stickers zorgen ervoor dat ze extra goed opvallen in het magazijn of in het schap. Bovendien zorgt de ronde vorm voor extra attentiewaarde. Het maakt onze ronde stickers op rol ideaal om nieuws of een reclame-uiting over te brengen.

De gele stickers met smiley hebben een afmeting van 38 millimeter en zijn dus iets groter. Deze stickers zijn ideaal als sluitsticker of als beloningssticker voor kinderen. Iedere rol bevat 500 stickers met een permanente lijmlaag. De stickers zijn eenvoudig van de rol af te halen en kunnen geplakt worden op verschillende ondergronden, zoals papier, plastic en karton. Het is mogelijk om ze te beschrijven met zowel pen als stift. Ronde gekleurde stickers kunnen bij de Action gekocht worden, maar door ze bij ons te kopen ben je verzekerd van een goede kwaliteit én ontvang je korting bij grotere afnames.

Moet je regelmatig ronde stickers kopen, doordat je deze bijvoorbeeld vaak zakelijk gebruikt? Dan is onze staffelkorting zeer interessant. Op de productpagina wordt precies aangegeven hoeveel je bespaart als je meerdere stickers op rol afneemt. Hoe meer rollen je afneemt, des te groter wordt de korting. Daarnaast kun je rekenen op gratis verzending binnen Nederland en België bij een bestelwaarde boven de € 75,00. Door je ronde prijsstickers bij ons te kopen, ben je zeker van lage prijzen én een snelle service. Wacht niet langer en plaats jouw bestelling eenvoudig online!