Gratis verzending | Voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden! Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Zebra etiketten

Goedkope Zebra etiketten van goede kwaliteit, snel geleverd

Zebra printers zijn thermische printers waarmee je allerlei soorten etiketten kunt maken. Ze worden met name gebruikt voor het printen van verzendetiketten voor vervoersbedrijven. De originele etiketten kunnen prijzig zijn, daarom is het fijn als je goedkope Zebra etiketten kunt kopen van een gelijkwaardige kwaliteit. Bij ons vind je deze verzendetiketten in verschillende formaten en kleuren voor diverse printers van dit merk. Naast lage prijzen voor de etiketten kun je profiteren van onze aantrekkelijke staffelkorting bij een groter bestelvolume en een snelle verzending. Bestel je je Zebra printer etiketten vóór 16.00 uur, dan worden ze dezelfde dag nog verzonden.

Zebra etiketten

Breed assortiment compatible Zebra printer etiketten

Op deze website vind je compatible etiketten voor de Zebra printer van het merk Dappaz. Deze etiketten zijn compatible met de meeste printers van Zebra. De kwaliteit is daarbij net zo hoog als van originele etiketten voor dit printermerk, maar dan tegen een veel lagere prijs. Zebra printer etiketten zijn een van de meest gebruikte verzendetiketten voor verschillende vervoerders, zoals TNT, UPS, DPD, PostNL, DHL, FedEx en GLS. Hieronder vind je de beschikbare afmetingen van onze goedkope Zebra etiketten:

Naast witte etiketten is het ook mogelijk om goedkope Zebra etiketten met een afmeting van 102 mm x 150 mm te kopen in de kleuren geel, oranje, rood, groen en blauw. De gekleurde varianten kunnen gebruikt worden om pakketten met een speciale status te labelen of om deze beter te kunnen organiseren. De Dappaz etiketten voor de Zebra printer zijn voorzien van een permanente lijmlaag. Ze worden ingezet om direct thermisch mee te printen, waarbij er geen inkt nodig is. Onze Zebra printer etiketten zijn compatible met de meeste gangbare printers van dit merk. Op de productpagina vind je een overzicht van de passende printers bij elk etiket.

Online goedkope Zebra etiketten kopen

Onze compatible etiketten zijn in enkele kliks te bestellen in onze webshop. De verzending binnen Nederland en België bij een bestelwaarde boven de € 75,00 is bovendien gratis. Het is mogelijk om de etiketten op onze website al vanaf 1 rol te bestellen, in tegenstelling tot sommige andere webshops. Heb je als bedrijf veel etiketten in één keer nodig? Bij meerdere rollen gaat de prijs per rol omlaag en kun je inkopen tegen nog scherpere tarieven. Profiteer als particulier of bedrijf van goedkope Zebra etiketten en plaats je bestelling eenvoudig bij ons online.