Gratis verzending | Voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden! Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Goedkope verzendlabels

Goedkope verzendlabels kopen

Verstuur je vaak brievenbuspakketjes of grotere pakketten, dan kun je bij Onlinelabelskopen.nl goedkope verzendlabels kopen. Wat voor pakket je ook verstuurt, een verzendlabel is nodig om het bij de ontvanger te krijgen. Maar wat zijn verzendlabels eigenlijk? En welke soorten verzendlabels zijn er? We vertellen je graag meer over hoe verzendlabels gebruikt worden en welke soorten goedkope verzendlabels je kunt kopen bij ons.

Dymo verzendlabelsBrother verzendlabelsZebra verzendlabels

Labels kopen voor elk type verzending

Een verzendlabel plak je op een pakket vóór je het naar de ontvanger stuurt. Het bevat het adres van de ontvanger en de afzender en in het geval van grotere pakketten ook een barcode. Die barcode wordt gescand tijdens het proces van verwerken, sorteren en afleveren, waardoor je pakket te traceren is. Het is dus heel belangrijk om de juiste verzendlabels te kopen, zodat een verzending niet zoekraakt. Verzendlabels mogen dan wel nuttig zijn, ze kosten ook geld. Daarom kun je bij ons goedkope verzendlabels kopen. Net zo goed als originele labels, maar veel voordeliger!

Verschillende soorten goedkope labels op rol

Er zijn een aantal soorten verzendlabels. Welke je nodig hebt, hangt af van de grootte van de pakketten die je wilt versturen en door welke vervoerder deze bezorgd worden.

Voor brievenbuspakketjes wordt vaak een verzendetiket gebruikt waarop het adres van de ontvanger staat en eventueel het adres van de afzender. Deze labels kun je maken met een Dymo labelprinter of een vergelijkbaar alternatief. Voor brievenbuspost wordt een etiket gebruikt met een afmeting van 89 mm x 28 mm of 89 mm x 36 mm. Wij hebben een aantal soorten goedkope labels op rol in beide afmetingen in ons assortiment.

Ook voor grotere pakketten kun je goedkope verzendlabels kopen bij Onlinelabelskopen.nl. Deze zijn bijvoorbeeld compatible met Zebra-printers. De meeste vervoerders maken gebruik van verzendlabels in de afmeting 102 mm x 150 mm. Een uitzondering daarop is DHL, zij hanteren een verzendlabel met een afmeting van 102 x 210 mm. Controleer daarom altijd goed welke afmetingen je nodig hebt, voordat je bij ons verzendlabels gaat bestellen. Bekijk ons hele assortiment op onze website en kies het verzendlabel dat bij jouw zending past!

Alternatieven voor Dymo of Zebra labels kopen

Op Onlinelabelskopen.nl vind je een aantal goede alternatieven voor Dymo of Zebra labels. Wij vinden dat een verzendlabel niet onnodig duur hoeft te zijn en daarom kun je bij ons goedkope verzendlabels kopen. De verzendlabels en verzendetiketten van ons huismerk Dappaz hebben dezelfde kwaliteit als originele Dymo en Zebra labels, maar dan voor een vriendelijke prijs. Alle hierboven genoemde afmetingen vind je in onze webshop. We hebben blanco etiketten, maar je kunt er ook voor kiezen om gekleurde labels te kopen. Zowel voor Dymo als voor Zebra printers verkopen we goedkope verzendlabels in vijf kleuren: blauw, rood, oranje, geel en groen. Veel artikelen hebben we standaard op voorraad en kunnen we snel leveren. Bestel je voor meer dan € 75,00 aan producten, dan betaal je geen verzendkosten. Stap dus vandaag nog over op de voordelige verzendlabels van Onlinelabelskopen.nl.