Gratis verzending | Voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden! Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Dymo 99012 compatible labels kopen

Dymo 99012 compatible labels kopen tegen de beste prijs en kwaliteit

De Dymo labels 99012 behoren tot de meest gebruikte labels uit ons assortiment. De labels zijn geschikt als adreslabel en verzendlabel en dit voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Daarnaast worden deze labels ook gebruikt als magazijnetiketten of verfmengetiketten. Je kunt nu bij ons Dymo 99012 compatible labels kopen van goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Ze passen in de meeste gangbare labelprinters van Dymo, met uitzondering van de 5XL-series. Bestel jouw labels eenvoudig online en ontvang deze snel.

Dymo 99012 labels

Thermisch printen met Dymo 99012 etiketten

De Dymo 99012 compatible labels van Dappaz zijn gemaakt van thermopapier, waardoor er thermisch mee gedrukt kan worden. Door hitte komt de bedrukking op het label terecht. Je hebt daardoor geen inkt nodig. De labels zijn wit van kleur en voor vele toepassingen te gebruiken. De etiketten zijn voorzien van een permanente lijmlaag en worden op een rol met 260 labels geleverd. Met een afmeting van 89 mm x 36 mm worden het ook wel brede labels genoemd. De Dymo software kun je inzetten om je eigen ontwerp voor op het label te maken. De etiketten zijn te gebruiken in combinatie met diverse thermische labelprinters van het merk Dymo, zoals:

  • Dymo LW 450 Duo
  • Dymo LW 450 Twin Turbo
  • Dymo LW 4XL
  • Dymo LW Wireless

Ben je op zoek naar etiketten type 99012, maar wil je een andere kleur dan wit? Ook dan kun je bij ons terecht. De labels zijn namelijk tevens verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, groen, geel en oranje. Het gebruik van meerdere kleuren is ideaal als je bijvoorbeeld je magazijnbakken wilt organiseren of verfpotten met behulp van kleuren wilt labelen. De mogelijkheden met gekleurde labels zijn eindeloos. Ze worden in dezelfde afmeting en met vergelijkbare specificaties geleverd als de witte labels.

Snel en veilig Dymo 99012 compatible labels kopen

Originele merklabels kunnen vaak erg prijzig zijn. Op onze website vind je Dymo etiketten 99012 van een vergelijkbare, hoge kwaliteit tegen een veel lagere prijs. Ben je als bedrijf op zoek naar een label 99012 met typenummer S0722400 en heb je regelmatig veel etiketten nodig? We bieden een staffelkorting aan bij grotere afnames. Hoe meer labels je bestelt, des te meer korting je ontvangt op je bestelling. Bovendien is de verzending gratis bij een bestelling in Nederland of België boven de € 75,00. Bestellingen die voor 16.00 uur worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verstuurd.