Gratis verzending | Voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden! Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Dymo 4XL labels

Dymo 4XL compatible labels

Onze Dymo 4XL compatible labels zijn ideaal om te gebruiken als verzendlabel. Met een afmeting van 104 mm x 159 mm zijn deze labels geschikt als verzendlabel voor DPD, GLS, PostNL of DHL. Onze Dymo 4XL etiketten zijn bovendien compatible met de Dymo 4XL printer. Let wel op, want voor de nieuwe Dymo 5XL series zijn deze labels helaas niet geschikt.

Dymo 4XL labels

Label Dymo 450 van Dappaz

Bij ons huismerk Dappaz staat er één ding voorop: de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Waar je bij originele labels vaak extra betaalt voor een merknaam, is dit bij onze Dymo 4XL compatible labels van Dappaz niet het geval. Onze labels voor de Dymo 4XL zijn gemaakt van hoogwaardig thermisch papier, wat betekent dat ze geschikt zijn voor thermisch printen. Hierbij wordt geen inkt, maar warmte gebruikt voor de afdruk op het papier. We verkopen de labels per 220 etiketten op een rol. De labels zijn voorzien van een permanente lijmlaag, waardoor ze niet zullen loslaten, hoe je ze ook wenst te gebruiken.

Naast hun functie als verzendlabel hebben de Dymo 4XL etiketten natuurlijk nog veel meer toepassingen. Gebruik ze bijvoorbeeld om dozen of mappen te markeren om orde aan te brengen in kantoor of op zolder. Dymo 4XL compatible labels komen ook van pas in archieven en opslagmagazijnen.

Labels voor Dymo 4XL bij Onlinelabelskopen

Bij ons geldt dat hoe meer Dymo labels je koopt, des te meer korting we je kunnen bieden. Dat begint bij 2.11% korting van 6 rollen etiketten en loopt op tot 12,63% korting bij een bestelling van 100 of meer rollen. Dit houdt een prijs van €4,15 per stuk in. Bestel je onze Dymo 4XL compatible labels vóór 16.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Als deze een waarde heeft van meer dan € 75,00 doen we dit bovendien geheel gratis. We versturen al onze verzendingen met DPD, die op hun beurt voor een 100% klimaatneutrale bezorging zorgen.

Twijfel je over de juiste Dymo labels voor jouw printer, of heb je een vraag over de toepassing van onze labels voor de Dymo 4XL? Onze klantenservice staat je graag te woord om je vragen te beantwoorden. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 16.00, maar je kunt ons ook altijd mailen op info@onlinelabelskopen.nl.