Gratis verzending | Voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden! Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Dymo 45013 d1 tape

Dymo 45013 D1 tape

Dit is ons meest verkochte tape voor Dymo printers: de Dymo 45013 tape. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten is deze tape van Dymo namelijk ontzettend veelzijdig. Hij is compatible met alle labelprinters van Dymo en heeft een breedte van 12 mm. Met Dymo D1 labeltape kun je eenvoudig archiefstukken, mappen of dozen labelen, maar je gebruikt deze tape net zo goed in de keuken of de schuur om in de inhoud van je voorraadpotten aan te geven of je gereedschap te orderen. Dymo 45013 tape is zelfs bestand tegen de vaatwasser, dus je kunt deze labels ook gebruiken voor de drinkbekers of broodtrommels van je kinderen.

Dymo 45013 d1 tape

Dymo labels D1 voor elke Dymo labelprinter

Het voordeel van onze Dymo D1 labeltape is dat je labels van een hoge kwaliteit krijgt, maar niet de hoofdprijs betaalt. Originele labels zijn vaak erg duur, maar dit komt eigenlijk enkel doordat je ook voor het merk van de labels betaalt. Met ons huismerk Dappaz is dat niet nodig. Bij ons staat hoge kwaliteit voor een lage prijs op nummer één. Tegelijkertijd is onze Dymo 45013 D1 tape geschikt voor elke labelprinter van Dymo, met uitzondering van de Dymo LetraTag.

Hoe Dymo 45013 D1 te gebruiken

De Dymo 45013 D1 heeft een witte ondergrond en een zwarte bedrukking. Hierdoor zijn dit type labels altijd goed te lezen. Overigens zijn er ook Dymo labeltapes in andere kleuren verkrijgbaar. Je vindt alle kleuropties in onze webshop. Dymo 45013 tape is overal voor te gebruiken op zowel kantoor als in huis en zorgt voor een makkelijk overzicht over al je spullen. Onze labels plakken bovendien op elke vlakke ondergrond, waarna ze lang mee zullen gaan.

Dymo D1 labeltape bij Onlinelabelskopen

Bij Onlinelabelskopen.nl profiteer je altijd van interessante staffelkortingen. Die korting loopt voor de Dymo 45013 D1 op van 2.64% korting bij een bestelling van 5 tot 9 stuks labels, tot maar liefst 15,83% korting wanneer je 500 stuks of meer bestelt. Dat komt neer op een prijs per stuk van € 3,19. Bovendien verzenden we je bestelling met een waarde boven de € 75,00 altijd gratis. Dat doen we met DPD, die voor een 100% klimaatneutrale bezorging zorgt. Bestel je voor 16.00 uur? Dan versturen we je bestelling nog dezelfde dag. Dymo labeltapes kopen kan bij ons dus zowel voordelig als snel.

Heb je vragen over de werking van Dymo D1 labeltape, twijfel je welke soort labels geschikt zijn voor jou labelprinter of wil je iets anders weten over onze compatible variant van de Dymo 45013 d1 tape? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag alles over onze producten en hun toepassing.