Gratis verzending | Voor 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden! Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Brother tze tape

Brother TZe tape

Op zoek naar Brother labeltape met de kwaliteit van een A-merk, maar dan voor een vriendelijkere prijs? Dan ben je bij Onlinelabelskopen.nl aan het juiste adres. We hebben ons huismerk Dappaz geïntroduceerd om hoge kwaliteit voor een lage prijs te kunnen bieden. Van dit merk bieden we verschillende label- en lettertapes aan die compatible zijn met Brother printers. We vertellen je graag het een en ander over onze Brother lettertapes, zodat je de juiste tapes voor jouw printer kunt uitkiezen.

Brother tze tapes

Brother TZe-231 tapes

Misschien wel een van onze best verkopende labeltapes is de TZ 231 tape van 12mm. Dit labeltape is compatible met alle printers uit de Brother P-touch serie. De kleur van de TZe 231 labels is wit met een zwarte opdruk. Aan die opdruk komt overigens geen inkt te pas, maar wel hitte. Dat zorgt ervoor dat de opdruk op het label extra lang zichtbaar blijft. Dankzij het contrast tussen de witte ondergrond en de zwarte letters zijn deze labels altijd goed te lezen, wat ze uitstekend maakt om bijvoorbeeld mappen, dozen of USB-sticks te labelen. Onze Brother lettertapes plakken eenvoudig op elke vlakke ondergrond en laten niet snel los.

Verschillende formaten van Brother lettertapes

In ons assortiment vind je tape voor Brother in 12 mm, 9 mm en 18 mm breed. Bij de specificaties geven we altijd precies aan welke printers van Brother compatible zijn met onze lettertapes. Brother tz tape van 12 mm is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zoals gezegd is de populairste variant zwart op wit, maar we bieden ook transparant, rood, blauw, groen, zwart, geel, goud of zilver TZe tape voor Brother printers aan. Met deze verschillende kleuren wordt het eenvoudig om objecten, mappen of andere spullen op te delen in groepen op basis van kleur.

Tape casette Brother van 12 mm bij Onlinelabelskopen

Voor een Brother tape casette geldt net als voor onze andere producten dat hoe meer je er koopt, des te meer korting we kunnen aanbieden. Bovendien is verzending bij aankopen boven de € 75,00 gratis. Als je voor 16.00 uur bestelt, zorgen we er bovendien voor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden.

Heb je een vraag over het gebruik van Brother TZe tape, twijfel je welk tape compatible is met jouw printer of welk formaat tape je moet bestellen? Neem dan vooral contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak weten we alles van labels én van de producten van Brother. We adviseren je graag over de juiste Brother lettertapes voor jou.